HTML

Szumátrától Pápuáig

9 hónap Indonéziában és egyéb utazások

Friss topikok

Linkblog

2010.04.03. 16:56 Doctor Proctor

Szolgálati közlemény

Kedves Pajtások!

Sajnos a jó előre beharangozott, török néplelket kielemző szocioposzt idő hiányában nem készült el (sajnos 4 phd-s házidolgozat elkészítése kissé beszűkíti az ecceri blogger mozgásterét). Jó hír viszont hogy megérkezett Druszám. Vele valamint Pavellel és természetesen Olenkával kiegészülve, a hétvégén végre belevetjük magunkat a kőkemény közel-keleti valóságba. A terv szerint végigzúzunk Szírián: Aleppó, aztán keresztes lovagok várai, majd Damaszkusz. Ezt követően ha addig nem tör ki egy újabb polgárháború átnézünk Libanonba, meg sem állunk a Hezbollah főhadiszállásáig. Aztán reméljük még egy kis lazítás is belefér a végén, mert ugye Bejrút továbbra is MENŐ...Mindezt remélhetőleg majd valamikor időm is lesz megírni, úgyhogy április közepétől majd szétposztoljuk az agyatokat! De hogy addig se érezzétek magatokat nagyon elárvulva, kiválogattuk az irgalmatlan mennyiségű márciusi fotó legjavát. Aki még nem csekkolta a facebookon, az most megtekintheti a szokásos linkre kattintva:

http://picasaweb.google.com/gyepaller

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szumpapu.blog.hu/api/trackback/id/tr751892165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sonkatekercs 2010.04.06. 10:53:57

Jók a képek, Paja!
aztán óvatosan Bejrútban!
üdv. P

Gaspar Gil y Pollas · http://www.kulturtapas.com 2010.04.14. 18:30:46

Palikám! Boldog születésnapot kívánok neked innen Európa másik feléről, vigyázz magadra és érezd magad jól, ott ahol vagy éppen (a vihar se tudja már nálad, bejrút-szíria-isztambul-budapest) :]
Üdv,
A Madridi Beépített Ember
süti beállítások módosítása