HTML

Szumátrától Pápuáig

9 hónap Indonéziában és egyéb utazások

Friss topikok

Linkblog

2008.12.23. 03:45 Doctor Proctor

Fenykepek 3

Kedves Gyerekek! Karacsonyi ajandek gyanant felpakoltunk egy jo nagy adag fenykepet is Komodorol, Floresrol es Sumbarol. Megtekinthetoek a szokasos cimen: www.picasaweb.com/gyepaller

1 komment

Címkék: indonézia


A bejegyzés trackback címe:

https://szumpapu.blog.hu/api/trackback/id/tr75837857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TheRealMrTeacher 2008.12.27. 12:14:08

Ejj Palikám!

This is life...egy kis halálos harcifoska után egy igazi buli a helyi arcokkal:)...tudsz te élni így közel a 30hoz is:))
Na tudom h a saját élménybeszámolóimmal még tartozom neked, patience my dear frien, patience, előljáróban annyit, hogy igen jól teszik a dolgukat;D...nagyon is jól:)!
Remélem boldogan telt a Karácsonyod, azért vigyázz nehogy elhízz az indonéz kajától (hehe;)), mi itthon nyomjuk magunkba a libát-kacsát-marhát, de persze ilyenkor mindig egy perc néma csenddel adózunk azoknak, nektek, akik húst csak a Mékdonáldszban látnak!...vigsázz magadra a szilveszteri forgataokban is, és szeresd meg a sört!

Padavanod, akit imádnak a diákjai:)
süti beállítások módosítása